Hatékony kommunikáció

Brown and Partners

A cég olyan állapotban van mint a cégvezető és a dolgozói

A Brown and Partners egy innovatív kommunikációs és stratégiai tanácsadó cég.
Cégek és dolgozóik működési és értékesítési folyamatait tessszük hatékonyabbá.

Megoldás alapú gondolkodás

Növeljük a cégvezetők és a dolgozók személyes hatékonyságát

Változó világunkban átalakultak a prioritások, a kommunikációs csatornák, a napi technológia használata, és a pénzügyi világ.

A cégeket az emberi értékek és a bizalom hitelesíti

A Brown and Partners az évek során vevő és ügynökségi oldalról is magába szívta azt a látásmódot és tapasztalatot, amely a legkisebb bolttól a legnagyobb médiaügynökségek és kiadók stratégiájának megismerésével felvértezve napi technológiai frissességgel áll megbízói rendelkezésére.

Barna László vezető tanácsadó vezetésével olyan szakértői team áll rendelkezésre, akik egy induló vagy működésben lévő bármekkora méretű cég életében felmerülő különböző szituációk megoldására javaslatot tesz, vagy megold.

Tevékenységünk alapja a “külsős tapasztalt szem” biztosítása. Felfogható bizonyos értelemben, szegmentált interim manageri feladatnak is, ahol vagy delegálunk vagy a szakértői team tagja oldja meg a felmerülő helyzetet.

Fő csapásirányként, kommunikációs stratégiai megoldásokkal,  integrált kommunikációs tanácsadással és megvalósítással foglalkozunk.

Kapcsolati és tudás tőkénk  segítségével:

befektetői és kapcsolati tőke szerzéssel, pályázati támogatással, és ingatlan/iroda befektetési lehetőségekkel, technológiai fejlesztésekkel, médiakapcsolatokkal vagyunk jelen.
Csapatunk  a különböző szakterület jeles képviselőit fogja össze akik hosszú ideje kialakult munka és személyes kapcsolatuknak köszönhetően, egy csapatként segíti vállalkozását, ötletét, termékét, szolgáltatását.